• S.I.R.E #01

Wix äger!

Ett steg på vägen för att kunna göra mitt material dvs spel tillgängligt här på sidan, är att siten måste kunna hämta data från mina tabell-underlag på ett smidigt sätt så att jag både kan jobba med boken och sidan samt enkelt kunna uppdatera på ett ställe men att det slår igenom på två.


Hittade lösningen igår, då Wix, där jag bygger min hemsida hade inbyggt stöd för att skapa egna databaser! Så lösningen finns! Så när allt är upplagt och jag gör någon förändring kring del-värderna så är det bara att jag uppdaterar databasen och vips så är det klart! En fantastik smidig lösning som jag inte alls förväntade mig i en gratis lösning så som Wix.


Gjorde ett proof of concept igår och jag känner det finns hopp!

fördjupat och filtrerat vilken rad som ska visas:

0 visningar

© 2020 S.I.R.E