top of page
  • Skribentens bildS.I.R.E #01

Utskriftsvänlig

Insett att jag behöver använda mig av betydlig mer övergripande stilmallar för texter, tabeller osv. samt göra en betydligt mer utskriftsvänlig version. Så har idag suttit och optimerat och tillämpat mängder av nya stilmallar, i huvudsak för "delsidorna".


Ganska tråkigt men det måste göra och kommer att underlätt mycket längre fram. Trodde aldrig när jag började att jag skulle komma så här långt, så det var därför jag slarvade med det från start.
6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Mobilvänligt

Har analyserat besöken på hemsidan och såg att inte helt oväntat att flest besök sker från mobiler. Vilket fick mig att inse att jag behövde se över responsiviteten för mobilsidorna, så det ska vara l

Comments


bottom of page