top of page
  • Skribentens bildS.I.R.E #01

Tyst.. För tyst

Tyvärr har jag inte gjort någon uppdatering här på drygt ett år. Varför och vad hände?

Problemet var och är corona. För när min grupp inte kunde träffas längre för att spela så försökte vi att träffas digitalt ett tag, men det blev inte riktigt samma sak, vilket ledde till att det dog ut. Och när spelandet kom av sig så tog sig min energi för skapandet av spelet en rejäl törn. Och sen tog allt liksom stopp. För jag drivs av feedback och möjlighet att speltesta och att förbättra osv. Men när detta uteblivit så har jag tappat mitt driv i skapandet. Men känner ändå att jag är stolt över detta projektet och det jag skapat och känner att det skulle vara dumt om allt rinner ut i sanden. Så ska snart försöka sätta mig in i det igen och lägga upp en plan för hur jag kan gå vidare med det.2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Coronatimes

Ursäkta för dåligt med uppdateringar senaste tiden. Men tyvärr är det mycket annat, samt att senaste spelmötet inte blev av. Så hoppas snart få upp ångan igen. Men om någon har någon fråga eller önske

Vakan!

Comments


bottom of page