• S.I.R.E #01

Trögt

Tyvärr har jag inte fått gjort så mycket den senaste tiden som jag skulle vilja, lite modellerande och tankeverksamhet men annars har det stått till. Mycket med det verkliga livet som tar tid och mängder av extra jobb just nu, så inte mycket tid till annat tyvärr.


Men i pipen för saker som måste göras innan första spel mötet ligger:

- Förklarande texter

- Grafik överlags

- Del bilder

- Räkna på rörelsesträckor

- Bärkraft och vikter generellt

- Översikts balansering

- Tydligare skapande guide

- Diverse annat småpill

- Göra första uppdraget, pitchen klar nu ska bara allt annat in, karta, platser, event, npc osv osv...


Sen för att ställa till det ytterligare utöver att jag ha lite tid över och är lite låg så skaffade jag red dead redemption 2 häromdagen.. för det lär göra att jag jobbar mer.
0 visningar

© 2020 S.I.R.E