top of page
  • Skribentens bildS.I.R.E #01

Tillägg till igår!

Saker jag glömde av igår när jag skrev sammanfattningen var:

  1. -Spelarna hamnade i en situation där de behövde ta sig 100m i en strid. Dvs 100m med bara rörelsen för h värdet.. Det tog dem typ 8 rundor, under kraftig beskjutning. Tittade på h värdera idag, men tycker de är hyfast rimlga men ska ta dem ett varv till. Eller eventuellt återinföra en regel igen som sa något i stil med att om man uteslutande rör sig i typ 3 rundor så går det snabbere med X %.

  2. Spelaren Kapet har sett mitt meck med NPC papper. Papper jag gjort exakt som vanliga karaktärsblad för att spelarna enklare ska kunna lota. Men som kapet sa så skulle jag kunna optimera dem kraftigt vilket skulle göra att jag kan få plats med typ 3 NPC/blad. Det kan bli toppen, så det ska ses över!

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Tyst.. För tyst

Tyvärr har jag inte gjort någon uppdatering här på drygt ett år. Varför och vad hände? Problemet var och är corona. För när min grupp inte kunde träffas längre för att spela så försökte vi att träffas

Coronatimes

Ursäkta för dåligt med uppdateringar senaste tiden. Men tyvärr är det mycket annat, samt att senaste spelmötet inte blev av. Så hoppas snart få upp ångan igen. Men om någon har någon fråga eller önske

Comentarios


bottom of page