• S.I.R.E #01

Tillägg till igår!

Saker jag glömde av igår när jag skrev sammanfattningen var:

  1. -Spelarna hamnade i en situation där de behövde ta sig 100m i en strid. Dvs 100m med bara rörelsen för h värdet.. Det tog dem typ 8 rundor, under kraftig beskjutning. Tittade på h värdera idag, men tycker de är hyfast rimlga men ska ta dem ett varv till. Eller eventuellt återinföra en regel igen som sa något i stil med att om man uteslutande rör sig i typ 3 rundor så går det snabbere med X %.

  2. Spelaren Kapet har sett mitt meck med NPC papper. Papper jag gjort exakt som vanliga karaktärsblad för att spelarna enklare ska kunna lota. Men som kapet sa så skulle jag kunna optimera dem kraftigt vilket skulle göra att jag kan få plats med typ 3 NPC/blad. Det kan bli toppen, så det ska ses över!

0 visningar

© 2020 S.I.R.E