top of page
  • Skribentens bildS.I.R.E #01

Tänkte fel

Glöm föregående inlägg för jag Har inte fått ordning på tankarna gällande initiativ...


Tänkt vidare och testat ännu mer och insett att det system jag satt ihop nu för initiativ är inte så smidigt/ följsamt eller skoj som jag vill att mitt spel ska vara.


Så håller återigen på att se över mitt initiativ system, just nu lutar det åt antingen gå tillbaka till ursprungskonceptet eller att spelarna bara slår var sin T10 för att få fram en ordning. Mer om detta en annan gång.


Men de goda nyheterna är att jag fått jobbat vidare med min kampanj och det i sin tur har gjort att den "militära"-delkatalogen börjar ta form! Vidare håller jag även på med nya delar till vanliga delkatalogen.

3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Coronatimes

Ursäkta för dåligt med uppdateringar senaste tiden. Men tyvärr är det mycket annat, samt att senaste spelmötet inte blev av. Så hoppas snart få upp ångan igen. Men om någon har någon fråga eller önske

Comments


bottom of page