• S.I.R.E #01

Tänkt rätt?

Jag har äntligen kommit fram till att det spel och den spelkänsla jag söker kommer förmodligen gynnas mest av ett simpelt T10 system för initiativ, dvs ett system bara för att fastställa agerande-ordning utan att ta höjd för en massa andra delar eller liknande som skulle kunna påverka.


Känner mig just nu nöjd i beslutet och jag hoppas att de kommande speltesterna kommer ge mig klara besked kring hur väl mitt beslut fungerar.


Vidare så har jag jobbat en hel del med kartor och har använt mig mycket av Lantmäteriets kartor. En riktigt bra funktion som rekommenderas varmt.


I övrigt jobbar jag en del med kampanjen och iom att det mesta där är hemligt så skrivs det mindre här.2 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Coronatimes

Ursäkta för dåligt med uppdateringar senaste tiden. Men tyvärr är det mycket annat, samt att senaste spelmötet inte blev av. Så hoppas snart få upp ångan igen. Men om någon har någon fråga eller önske

Inga spelmöten..

På grund av Corvid-19 så har våra spelmöten blivit inställda och kommer fortsätta var det tills läget blir bättre. I och med att vi är de enda som spelar S.I.R.E (vad jag vet) så har detta tyvärr let

© 2020 S.I.R.E