• S.I.R.E #01

Stora förändringar!

Idag har det skett stora förändringar i spelet!

  1. De nya reglerna för att kunna byta CE / processor är nu nedtecknade.

  2. Lösningen kring att robotarna för lätt blev för bra valde jag till sist att lösa den "lätta vägen". Dvs jag gjorde så att ProgramVärdesTotalen PVT, kan bli begränsad av den CE man har. Standard CE:na som man får välja på från början har samtliga en begränsande PVT på 87. 87? Japp 87! Kan det ha något att göra med att kritisktmisslyckande kan råka inträffa på 88? vem vet? Har dock en hel del betänkligheter kring att strängt sätta ett tak och hur det påverkar byggandet av robotarna, men jag börjar här och analyserar efter hand.

  3. Närstridsspelarna har inte vart "super nöjda" med att delarna generellt är ganska långsamma när det varit i distansstrider. En lösning jag nu ska testa är att ge dem ytterligare en möjlighet att pressa sin rörelse. Innan fanns valet att röra sig 50% längre för 2 energi och -10 på rörelseslaget. Men ger dem nu även valet att pressa sin rörelse med 100% till en kostnad av 3 energi och -20 på rörelseslaget.

  4. En lem som har varit lite för bra på vissa plan är standard hjulet. Därför har jag nu kraftigt försämrat hållbarheten på det.0 visningar

© 2020 S.I.R.E