top of page
  • Skribentens bildS.I.R.E #01

Snurrigt - För mycket semester

Nu har jag snurrat till det. Det är så klart programvärden och delbonusar som spökar igen, men nu har jag iaf kommit på varför jag gjort som jag tidigare gjort.. Från början så var delbonus systemet uppbyggt kring att du hade ditt PV programvärde och sedan när du skulle göra något så kunde du applicera en delbonus som passade bra.

Så till exempel du ska spana efter något, du har 50 i PV för EI, extärninput, men kan få ytterligare 15 i delbonus från din sökare. då funkade det med att man bara fick bonus från ena sökaren om man hade två för att du fick bara välja en bonus och de påverkade samma program.


Mitt "nya" system där låter jag delbonusen ligga aktiv hela tiden delbonusaarna påverkar alltid valt program även om en bonusgivande del inte används..

Samma exempel du ska spana och då får du både ditt programvärde i EI + delbonusar från max 3 delar som påverkar EI, som tex en mic som inte används till själva spanandet men ändå generera chans att lyckas...

Jag ska ta detta ett varv till men nu vet jag hur jag tänkte först..

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Coronatimes

Ursäkta för dåligt med uppdateringar senaste tiden. Men tyvärr är det mycket annat, samt att senaste spelmötet inte blev av. Så hoppas snart få upp ångan igen. Men om någon har någon fråga eller önske

Opmerkingen


bottom of page