top of page
  • Skribentens bildS.I.R.E #01

Skärmtid

I helgen har jag träffat en av de tilltänkta testspelarna och vi kan kalla honom tillsvidare för JS#1.

Fick visat upp så långt jag kommit och han tycks vara pepp på att spela så det kändes bra och gav mig lite ny energi att mata på med det här och förhoppningsvis någon gång komma i mål.


Man kunde märka på JS#1 att han funderade vidare på spelet efter att jag visat honom och började ställa frågor om olika moduler, delar och sensorer. En av frågorna var om det fanns någon sensor som visade text eller bilder? Svaret var då nej.


Men eftersom det är en självklar del så har jag nu tillsett att den finns med! Så tack JS#1 för förfrågan!
4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Tyst.. För tyst

Tyvärr har jag inte gjort någon uppdatering här på drygt ett år. Varför och vad hände? Problemet var och är corona. För när min grupp inte kunde träffas längre för att spela så försökte vi att träffas

Coronatimes

Ursäkta för dåligt med uppdateringar senaste tiden. Men tyvärr är det mycket annat, samt att senaste spelmötet inte blev av. Så hoppas snart få upp ångan igen. Men om någon har någon fråga eller önske

Comments


bottom of page