top of page
  • Skribentens bildS.I.R.E #01

Mer spel åt folket!

Har funderat mycket hur jag vill göra med det här spelet. Drömmen har från början varit att kunna göra en bok och sedan trycka de,n kanske med hjälp av kickstarter eller liknande. Men svårigheten med det är att skapa intresse eller "buzz" om att spelet överhuvudtaget faktiskt finns.


Anledningen varför jag gör spelen i huvudsak är mest för att jag saknar denna typ av spel på marknaden idag och skulle vara roligt om andra skulle vilja spela mitt spel. Skulle givetvis vara roligt om man skulle tjäna en liten slant på det också men inte något jag har för stora förhoppningar på.


Men mitt problem idag är att jag får för lite input och kritik för ingen känner till mitt lilla projekt.


Men igår kom jag på att jag kanske borde ta en annan väg. Så det jag funderar på är att, här på sidan lägga ut grundspelet fritt att spela. Detta skulle föra med sig en betydligt intressantare sida som skapar mer trafik och kanske någon som testar spelet och kan ge mig feedback kring allt som borde förbättras osv.


Att folk kommer åt produkten skulle i alla fall markant förbättra oddsen att någon väljer att kommentera produkten.


Jag håller nu på att undersöka möjligheten till att bygga upp sidan så som jag vill ha den för jag vill att det ska vara spelarvänligt och inte bara någon pdf som ligger ute.


Så vi får de hur detta tar sig!
2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Coronatimes

Ursäkta för dåligt med uppdateringar senaste tiden. Men tyvärr är det mycket annat, samt att senaste spelmötet inte blev av. Så hoppas snart få upp ångan igen. Men om någon har någon fråga eller önske

Inga spelmöten..

På grund av Corvid-19 så har våra spelmöten blivit inställda och kommer fortsätta var det tills läget blir bättre. I och med att vi är de enda som spelar S.I.R.E (vad jag vet) så har detta tyvärr let

Comments


bottom of page