top of page
  • Skribentens bildS.I.R.E #01

Ditt liv på en A4

Några få dagar kvar nu innan första riktiga speltestet, och jag pendlar mellan att känna mig rätt trygg till en känsla av ha massor kvar att göra.

Men idag tror jag mig ha satt den första riktiga versionen av karaktärsbladet, inte en dag för sent!

Gått igenom mängder av scenarion de senaste dagarna i huvudet och kommit fram till att jag behöver fixa/se över:

- Kastskada, d.v.s vid kast av diverse olika föremål - Förtydliga funktioner vid grepp och fasthållning m.m. - Återigen förtydliga krockskada och allt kring det - Regler kring överbelastning - Förtydliga regler kring att stänga av delar VS slå på delar - Definiera skada från tillhyggen - Definiera skada från handeldvapen - Ett tydligare ramverk kring förenklande/försvårande situationer och dess %-satser - Skriv ut avstånd för vissa distansvapen

Så imorgon ska jag börja bocka av den listan, samt provspela lite olika scenarion. Något som får mig att tro att listan kommer byggas på.


2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Coronatimes

Ursäkta för dåligt med uppdateringar senaste tiden. Men tyvärr är det mycket annat, samt att senaste spelmötet inte blev av. Så hoppas snart få upp ångan igen. Men om någon har någon fråga eller önske

Commentaires


bottom of page