top of page
  • Skribentens bildS.I.R.E #01

Delbonus = Plugg&Play

Idag har jag inte fått gjort så mycket som jag hoppats. Men fått funderat vidare kring delbonus-diskussionen. Insett att jag behöver förtydliga delbonus upplägget men krasst är det så att delbonusen skall ses ungefär enligt nedan:


Delbonusen X är inte direkt hur bra delen är på program X. Utan bara en programmodul (bonus) deltillverkaren försett delen med så att den fungerar "plugg and play". Till exempel skulle ett ben lika väl kunnat fått delbonus till objektinteraktion istället för mobilitet ifall deltillverkar ämnat att benets huvudsyfte skulle vara just objektinteraktion.

Men benet skulle såklart funka fortfarande lika bra att gå med om värde i mobilitet finns.


Har fått modellerat ytterligare en spelarkaraktär och insett att jag är lite besviken på hur oerhört "funky" karaktärerna blir när man bara slår ihop delarna. Men planen är att någon gång när spelet är "färdigt" verkligen ta tag i grafiken och kanske anlita en illustratör. För nu är mina illustrationer mest för att skapa förståelse kring hur delarna och robotarna ser ut och den nivån tycker jag iaf jag nått!



23 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Coronatimes

Ursäkta för dåligt med uppdateringar senaste tiden. Men tyvärr är det mycket annat, samt att senaste spelmötet inte blev av. Så hoppas snart få upp ångan igen. Men om någon har någon fråga eller önske

bottom of page