top of page
  • Skribentens bildS.I.R.E #01

Då är vi igång!

Första mötet avklarat och det bestod i huvudsak av förklaring av världen och av karaktärsskapande. Det gick bra och jag fick mängder och bra feedback.


  • Reflektioner: - Att skapa sin första karaktär på papper istället för att använda dator är inte att rekommendera. - Att exportera ut mitt karaktärsblad från google kalkylark till excel är inte heller att rekommendera.

  • Saker som skall åtgärdas: - Gör om skärare till en cirkelsåg, se över vikten jämfört med en arm 1k - Ev skapa en 1K till 1R adapter - PRIO: Se över värdet i mobilitet på Hjulen. Diskussion uppkom kring M värdet på hjul kontra Ben. M värdet för hjul anses för högt och bör sänkas. Leta rätt på gamal bloggpost där jag reflekterar kring värdesättningen. - Se över skadan för jet och rotor, ev fler delar där skadan är för spretig - Skapa Kravallsköld - Skapa någon av till hygge, typ batong eller basebollträ. - Ska möjlighet att kunna skaffa motvikter - Rätta till värden för meklådorna som blivit omvända - Förtydliga att man får max 3 delbonusar/program och inte 3 totalt som man nu lätt kan missförstå det som. - Förtydliga att programpluggsbonusen skrivs under PPV och har inget med delbonus att göra. Rätta till rubriken för programpluggarna att inte vara delbonus. Ev se över karaktärsbladet. - Se över möjlighet att kunna överbelasta batteri och på så sätt kunna göra skada. - PRIO: Logik skiljer sig från de andra programmen då det är en så vitalt program för att kunna agera så gör att alla processorer ger minst 10 i logik. - Vissa CE har fortfarande 2 batteriplatser, det ska enbart finnas 1 på alla CE.

Stort tack till alla spelare idag, det var riktigt givande! Kommer försöka visualisera deras robotar under helgen.

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Coronatimes

Ursäkta för dåligt med uppdateringar senaste tiden. Men tyvärr är det mycket annat, samt att senaste spelmötet inte blev av. Så hoppas snart få upp ångan igen. Men om någon har någon fråga eller önske

Game on!

Ikväll var det äntligen dags för spel igen och denna gång via plattformen roll20.net . Det fungerade i stort sätt utmärkt med vissa ljud problem under korta stunder vilket inte var några problem att k

Comments


bottom of page