top of page
  • Skribentens bildS.I.R.E #01

Sova?

Imorgon smäller det! För imorgon kommer jag att hålla i det första riktiga spelmötet iför så gott som hela gruppen. Vi kommer börja med att skapa karaktärer men också gå igenom världen och reda ut diverse frågetecken som lär finnas. Så det ska bli riktigt skoj äntligen att dra igång på riktigt.


Idag har jag börjat filosofera om en robot med känslor behöver sova eller ej? Resonerade mig fram till att en vanlig dator eller robot behöver ibland service, uppdateringar eller liknande, och detta innan man blandar in känslor i det hela.


Och människor behöver ju till viss del sova för att bearbeta intryck och upplevelser. Så beslutade att en robot med känslor, en S.I.R.E, behöver "sova". Klurar fortfarande på hur länge eller hur ofta (kanske 1-2 timmar/dag ) och om roboten under "sömnen" är så gott som avstängd och om den störs under processen att det kan föra med sig skador på programpluggar eller liknande. Tror det kan vara en rolig tvist. Men detta är något jag hoppas fått klart för mig senast imorgon lunch.


Har även funderat mer på hur miljön och stämningen är i städerna. Och kommit fram till att styrelsen och de som lojaliserar med styrelsen styr städer liknande nazityskland. Så i städerna så är majoriteten styrelseanslutna och uppehåller dess lagar och regler och ingriper eller anmäler vid oegentligheter.


Men givetvis finns också en hel del robotar som inte tagit ställning och är mer eller mindre likgiltiga. Men detta är något jag ska utveckla mer på sidan.

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Coronatimes

Ursäkta för dåligt med uppdateringar senaste tiden. Men tyvärr är det mycket annat, samt att senaste spelmötet inte blev av. Så hoppas snart få upp ångan igen. Men om någon har någon fråga eller önske

Game on!

Ikväll var det äntligen dags för spel igen och denna gång via plattformen roll20.net . Det fungerade i stort sätt utmärkt med vissa ljud problem under korta stunder vilket inte var några problem att k

bottom of page